Postbus 95902, 2509 CX Den Haag

Individuele begeleiding

Werk

Fijn werk dat bij je past is belangrijk. Werk zorgt niet alleen voor inkomen maar geeft ook voldoening. Het zorgt ervoor dat je onderdeel wordt van de maatschappij en geeft je het gevoel dat ‘je je steentje bijdraagt’. Het is echter niet altijd even makkelijk om een passende baan te vinden. Daarom staan onze hulpverleners klaar om je bij te staan waar nodig en zo het beste uit jezelf te halen!


Bijscholen

Om aan de slag te gaan is belangrijk dat he over de juiste kwalificaties beschikt. Als je als doktersassistente werkt moet je andere dingen weten dan wanneer je automonteur bent. Onze hulpverleners gaan graag met u in gesprek over wat er het beste bij u past en wat u daarvoor nodig heeft. We zoeken uit welke cursus of opleiding het beste bij uw wensen aansluiten en brengen u in contact met verschillende opleidingsinstituten. Tevens begeleiden wij u bij het vinden van een passende stageplek.


Begeleiding passend werk

Zelfs als je de juiste papieren op zak hebt is het niet altijd eenvoudig om een passende baan te vinden. Ook dan staan onze hulpverleners voor je klaar. We helpen je bij je zoektocht naar een baan die bij jou én bij je leven past. We kijken samen met jou nog een kritisch naar verbeterpunten op je cv en geven je tips voor het schrijven van een inspirerende motivatiebrief. Tenslotte nemen we samen de aandachtspunten van je sollicitatiegesprek door. Samen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat werkgevers niet om jou heen kunnen. Zo is die droombaan al bijna binnen handbereik!


Begeleiding op de werkvloer

Ook als u al een passende baan gevonden heeft blijven de hulpverleners van Just Care u bijstaan waar nodig. Het kan soms moeilijk zijn om op de juiste manier voor jezelf op te komen. Ook is het soms lastig om de vele verschillende regels omtrent arbeid op de juiste manier te begrijpen. Wat zijn nu eigenlijk jouw rechten en plichten als werknemer?

Just Care staat u graag bij in allerhande uiteenlopende situaties. We staan u graag bij in uw contact met bijvoorbeeld het UWV of de Arbodienst. Ook treden wij op als belangenbehartiger en bieden wij begeleiding bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Wij brengen u graag in contact met de juiste instanties om ervoor te zorgen dat u zich zo prettig mogelijk voelt op de werkvloer. Immers, tevreden werknemers halen het beste uit zichzelf en daarmee het beste uit hun organisatie!

Loopt u ergens tegenaan en komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met een van onze hulpverleners. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden!