GGZ-Ambulante zorg

WAIS

Bij Just Care kunt u terecht voor specialistische GGZ-behandelingen. Just Care biedt verschillende behandelingen voor uiteenlopende psychische klachten. Denk hierbij o.a. depressie en angststoornissen maar ook aan persoonlijkheidsstoornissen en verslavingsgevoeligheid. Just Care biedt ambulante zorgt wat inhoudt dat u voor behandeling regelmatig naar ons gezondheidscentrum komt.

Na het intakegesprek wordt er een diagnose gesteld en aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. De behandelingen bestaan veelal uit gesprekstherapie eventueel aangevuld met medicatie. U kunt zich op verschillende manieren aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt het online formulier invullen, telefonisch contact met ons opnemen op 070-3040223 of langskomen in het gezondheidscentrum. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

De Wechsler Adult Intelligence Scale (WAIS) is een intelligentietest op basis waarvan algemene intelligentie van volwassen en jongvolwassenen tussen 16 en 85 jaar wordt gemeten. De test is echter niet alleen een hulpmiddel om de algemene intelligentie vast te stellen. Op basis van de WAIS kunnen we ook meer te weten komen over de persoonlijkheid van de deelnemer. Ook kan de test betekenisvol zijn bij het bepalen van neuropsychologische en psychiatrische stoornissen. De test bestaat uit 15 onderdelen waaronder woordenschat, rekenvaardigheid, cijferreeksen en informatieverwerking. De test wordt met pen en papier afgenomen en kan, afhankelijk van de deelnemer, binnen 1,5 en 2,5 uur worden voltooid. De uitslag is niet bindend maar wordt als betrouwbaar aangemerkt. Wilt u meer weten over WAIS of de mogelijkheid deel te nemen aan een test? Neem dan contact op met een van onze hulpverleners.

“De Wechsler Adult Intelligence Scale (WAIS) is een intelligentietest “