Postbus 95902, 2509 CX Den Haag

Dagbesteding


Psychologische module

Leren omgaan met stress en mentale weerbaarheid geeft je kracht en moed! Deze module is een therapeutische groepsbijeenkomst waarbij je leert omgaan met stress die betrekking heeft op alle facetten in je leven. Mentale weerbaarheid kan je steunen in het assertief worden, het kunnen aangeven van grenzen en het vergroten van zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfrespect zodat je uiteindelijk sterker door het leven kan gaan.


Budget Shoppen

Krap bij kas, maar je wilt wel shoppen… laat je nu inspireren! Deze groepsbijeenkomst gaat over kleding, make-up en woninginrichting. Je leert hoe je met een laag budget toch iets kunt kopen en tevens wordt gesproken over hoe je overkomt op de ander en wat kledingstijl over jou zegt.


Financiën

Weet wat je besteed. In deze bijeenkomst leer je welke waarde heeft geld en wat kan je ervoor kopen. Ook leer je om slimme keuzes te maken en je budget bij te gaan houden.


Computerles

Computervaardig willen worden? Behaal dan nu je computerrijbewijs. In deze cursus leer je hoe je omgaat met de computer vanaf het begin. Het is een basiscursus. Je zal aan het einde ook een computerrijbewijs kunnen halen.


Crea Bea

Ontdek je talenten in een ontspannen sfeer en creëer samen iets moois. Wil je ontdekken wat je kan of wil je sociale contacten op doen of je talenten aanspreken, dan kun je terecht bij Crea Bea.


Ken je stad

Wil je weten waar je je vrije tijd kan doorbrengen in Den Haag en waar je mooie plekken kan ontdekken? Laat je verrassen. Je trekt erop uit om te ontdekken wat Den Haag te bieden heeft. Middels deze wijze kun je erachter komen wat zij leuk zou vinden om in je vrijetijd op te pakken.


Voorlichting

Wil je meer info over verschillende onderwerpen en instanties kom naar de Voorlichting! Ook naar aanleiding wat de vraag is van cliënten, worden er voorlichtingen gegeven door externe instanties aan de deelnemers. Met als doel het verkrijgen van info en het werven van sociale contacten.


Vrouw & Kracht

Voor vrouwen die willen leren, delen en uitvinden. Vrouw en kracht is een programma aanbod waarbij vrouwen hun kwaliteiten kunnen laten zien, maar ook waar zij tegenaan lopen op alle facetten van hun leven. Dit wordt gedeeld in een veilige kleine groep. Er is een mooie balans tussen praten en uitvoeren.


Werken aan Werk

Hand in hand door het sollicitatieland! Samen ga je op rustige wijze actief aan de slag om de gehele sollicitatie procedure te doorlopen. Er zullen ook sollicitatie gesprekken worden geoefend.