Cosmetische behandelingen

Behandelplan

Medische behandelingen

Binnen het Gezondheidscentrum Just Care maken we verschil tussen medische en esthetische toepassingen van injectables. Voor diverse medische klachten zoals migraine, overmatig transpireren onder de oksels/handen of rimpelbehandelingen kunnen injectables een oplossing zijn. Voor een betrouwbaar advies kunt u terecht bij één van de huisartsen van Just Care.

Cosmetische behandelingen

U kunt bij Just Care ook terecht voor cosmetische behandelingen. Wij bieden antipimpelbehandelingen op basis van verschillende fillers (injectables). Tijdens een vrijblijvend consult legt onze ervaren arts, die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie, u graag uit waar de mogelijkheden zijn en welke behandeling in uw situatie het meest effectief zal zijn.


Het behandelplan

Wanneer u er na een vrijblijvend consult voor kiest om tot een van onze cosmetische behandelingen over te gaan volgt er een gesprek om het behandelplan op te stellen. De arts neemt tijdens dit uitgebreide gesprek al uw wensen met u door en bepreekt welke behandeling zal worden uitgevoerd om het beste resultaat te verkrijgen. Tevens wordt in dit gesprek aandacht besteed aan de nazorg die bij de behandeling hoort. Wat mag u doen na de behandeling en waar kunt u het beste nog even mee wachten. Veiligheid staat voorop bij al onze behandelingen.


Vergoeding medisch (cosmetische) behandelingen.

Huisartsenpraktijk Just Care heeft met een aantal zorgverzekeraars een contract waarin is geregeld dat medisch(cosmetische) behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen. Dit geld met name voor patiënten die bij ons huisartspraktijk zijn ingeschreven. In gevallen waarin u niet bij ons staat ingeschreven kunnen wij bij uw eerste consult samen met u onderzoeken wat de vergoedingsmogelijkheden zijn van uw zorgverzekeraar.


U kunt uitgaan van:
  • Ervaren cosmetisch arts
  • Gratis consult
  • Zeer gunstige tarieven
  • Betrouwbaar advies